Fashion

Dress like a celeb!

Altijd al in de huid willen kruipen van een beroemdheid, zonder dat je op de hielen wordt gezeten door de paparazzi? Deze droom kwam voor een aantal BN’rs uit. Onder andere Nikkie Plessen, Gigi Ravelli, Glennis Grace én Nance kropen voor even in de huid van een beroemdheid…

 

Weekblad Grazia pakt voor haar extra dikke decembernummer flink uit. Hoofdredactrice Hilmar Mulder heeft ervoor gezorgd dat een aantal BN’rs een gaatje konden vinden in hun drukke agenda. Speciaal voor een bijzondere fotoshoot toverde het modeteam van Grazia de BN’rs om in de celebrity waar zij het meest op lijken. Nice!

De veertien BN’rs bootsen een belangrijke paparazzifoto na van het afgelopen jaar. Zo kruipt zangeres EliZe in de huid van Amy Winehouse, Sascha Visser en Nikke Plessen als Hollywoodkoppel John Mayer en Jennifer Aniston, de cast van Julia’s Tango op de filmposter van Sex and the City: The Movie, Micky Hoogendijk als Agyness Deyn, Gigi Ravelli, Christoph Haddad en Lisa Sipps als de Olsen Twins bij de Chanel fashionshow met Karl Lagerfeld (!!), zangeres Glennis Grace als Michelle Obama, de zwangere Nance als Gwen Stefani én Valerio als Johnny Depp.

Het decembernummer van Grazia!

Verderop in het nummer zien we Ilse de Lange, Sjimmie Bruijnickx en Hanna Verboom en de rest van de cast van de Co-assistent met hun kerstgevoel, superfeestelijke kleding (heb jij je outfit al compleet?), tips voor hoe je een simpel kerstfeestje geeft én al het goede van feest food! Want wie zegt dat je kilo’s aankomt tijdens de feestdagen. Met deze tips begin je 2009 superslank.

Het dubbeldikke nummer van Grazia ligt vanaf 17 december in de schrappen voor 2,75 euro. Ik ga er zeker eentje halen. Ben ontzettend benieuwd naar de omgetoverde BN’rs. Ga jij de Grazia kopen? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top