Fashion

Jackie O. bij LaDress

Wie LaDress zegt, denkt terecht aan jurkjes. Op de website van dit stijllabel vind je namelijk alleen maar mooie jurkjes!

Begonnen ze ooit met de beroemde doorknoopjurk, inmiddels kunnen fashionista’s kiezen uit een heleboel verschillende jurken met bijpassende accessoires. Onlangs kwamen ze met nieuwe varianten, waaronder de Tunic dress, de Smoking dress en het vlinderjurkje.

En nu is er wederom een nieuw modelletje opgenomen in de collectie, genaamd “Jackie O”. Dit stijlvolle jurkje met matching jasje, draagt niet voor niets de naam van de onvergetelijke First Lady of Style: Jacqueline Kennedy Onassis. Als een waar fashion icoon liet Jackie O. ons een modebewuste erfenis na, die vele ontwerpers door de decennia heen heeft mogen inspireren. Zo ook LaDress, die op gehele eigen wijze deze hommage brengt aan deze bijzondere vrouw.

Het jurkje is verkrijgbaar in de kleuren offwhite, intens rood, darkblue en zwart en kan op vele manieren gedragen kan worden. Gemaakt uit de meest hoogwaardige, zachtsoepele materialen, is dit behaaglijke mouwloze jurkje in perfecte balans met het bijbehorende korte jasje, maar zijn ook beiden los van elkaar draagbaar.

Hebberig geworden? Check www.ladress.com! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top