Fashion

Hunkemöller lanceert tijdschrift ‘Fabulous’

Hunkemöller heeft zojuist haar eigen tijdschrift ‘Fabulous’ gelanceerd. Het fashion en lifestyle magazine is speciaal en exclusief ontwikkeld voor de MemberCard-houders van Hunkemöller.

Fabulous is een glossy waarin Hunkemöller haar members telkens verrast, verwent en inspireert. Fabulous biedt de lezer interessante interviews en reportages, informeert over de laatste trends op gebied van beauty en fashion, lifestyle en natuurlijk celebrities. Daarnaast wordt in elke editie de nieuwste Hunkemöller-collectie gepresenteerd en zit het vol met aantrekkelijke en exclusieve aanbiedingen.

De glossy is exclusief voor de MemberCard-houders van Hunkemöller. Vier keer per jaar ontvangen alle geregistreerde MemberCard-houders in Nederland Fabulous thuis op de mat. Inmiddels zijn dit er 300.000. Elke klant die voor euro 1,- nieuw MemberCard- houder wordt, ontvangt direct een exemplaar in de winkel (zo lang de voorraad strekt) en zal na on-line registratie via www.hunkemoller.nl de volgende edities thuis toegestuurd krijgen. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top