Fashion

Eerste Hulp bij Fashion Ongevallen

EHBFO: Eerste Hulp bij Fashion Ongevallen. Oftewel: what to do als je een ladder in je panty hebt, een grote vlek je witte bloes siert of je op het laatste moment een enorme kreukel in je rok hebt? Fashionscene biedt hulp!

Een vlekkenstift voor onderweg: hoe handig. Deze is van Dr Beckmann en kost € 4,49. Want je moet er toch niet aan denken dat je nog een chocoladepastavlek op je smetteloze broek hebt bij een sollicitatiegesprek...

Ik heb op feestjes of belangrijke gelegenheden, als ik een panty draag dan, áltijd een potje blanke nagellak in mijn tas zitten. Ideaal! Als er een gaatje in komt, stip je deze gauw met de blanke lak aan. Dan komt er gegarandeerd geen ladder!

Moet je gauw weg en heb je een kreukel in je rok of bloes zitten? Dan heb je natuurlijk geen tijd meer om te strijken. De oplossing: pak je steiltang! Laat hem niet té heet worden en klem de stof tussen de tang. Natuurlijk niet met satijn of zijde doen...

Altijd fijn: veiligheidsspeldjes. Tegenwoordig ook in kleurtjes te koop; een scheur in een kledingstuk is dus zo 'gefixt', en een losse knoop kun je ook makkelijk wegwerken. Thuis natuurlijk mooi (laten) maken!

En tot slot: dubbelzijdige plakband. Je weet maar nooit; het kan altijd van pas komen! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top