Fashion

VALTIFEST

MTV en Meubel Stukken hebben de handen ineen geslagen om het festival seizoen op zaterdag 6 september spetterend af te sluiten met een stadsfestival in Amsterdam Noord op het NDSM terrein onder de naam VALTIFEST 2008. Meubel Stukken heeft vorig jaar met een geweldig succes op het NDSM terrein haar 10 jarig bestaan gevierd. MTV bevindt zich op datzelfde terrein (het creatieve centrum van Amsterdam!) en had als wens om hier haar eigen festival te organiseren.

MTV keek Meubel Stukken in de ogen, Meubel Stukken keek terug, en het was liefde op het eerste gezicht. Met het hoofd in de wolken en de voeten stevig op de grond zijn we begonnen aan het nieuwe avontuur dat Valtifest heet. VALTIFEST wordt een 'open air' festival in tenten met dope muziek uit binnen en buitenland, wat oude niet te missen rotten tot de meest vernieuwende dance en live acts. En er is zelfs plek voor een gigantische '20 jaar acid-house' plek onder leiding van het O.H.A.F, the O.W.A.P. met de legendarische Hacienda uit Manchester.

Met andere woorden een programmering die bij MTV en Meubel Stukken past. De line-up bestaat uit een combinatie van zowel DJ's als bands waarbinnen afwisseling is tussen grotere acts en nieuwe acts, en plaatjes draaiers en live muzikanten. Verder veel straatmode, heerlijk eten, kunst en vliegwerk en nog veel meer!

 

En, als je het je lukt: NEEM EEN BALLON MEE!

We accepteren alles op voorwaarde dat het door of langs de poorten kan, niet gevuld is met gevaarlijke gassen en voorzien is van een touwtje! Beste ballonnen winnen een fles nep champagne van uitstekende kwaliteit. Onze Officile Valtifest Ballonnen Jury zal van openingstijd tot een uur of 5 in de middag de allerbeste ballonnen belonen. Natuurlijk is er ook een dress-code voor Valtifest, probeer je meest Multi colour en fluoriscerende outfit aan te trekken. Dus geen saaie grijze massa op Valtifest, maar een mensenbrei van oogverblindende kleurenpracht waar een papagaai instant kleurendoof van kan worden!

Tijdens Valtifest is er voor ieder wat wils. Zo kun je losgaan op oa; Wanna be a Star, Tom Trago, Joost van bellen, The Fringe, Mr Wix, Lady Gaga, Kraak en Smaak en Aus Raux. En wordt je vermaakt door Your cup of T, Bas Kosters, De jeugd van tegewoordig, Lily Houben, Patta, Venour en nog veel meer!

Wil jij meer weten over VALTIFEST, check dan de site.

Wil jij kans maken op de vrijkaarten?! Stuur ons dan een foto met je favoriete ballon naar camillia@pozerscene.nl en maak kans op die kaarten!

Deel dit artikel
Back to top