Fashion

Bee vs Julia

Wie heeft de beste kledingstijl? De dochter van Anna Wintour? Of de dochter van Carine Roitfeld, de hoofdredactrice van de Franse Vogue…

 

Ze zitten altijd frontrow met… hun moeder. Julia Restoin Roitfeld is de dochter van Carine Roitfeld, hoofdredactrice van de Franse Vogue. Bee Schaffer is de dochter van Anna Wintour,  van de Amerikaanse Vogue. Op het eerste gezicht lijken ze - met hun donkerbruine lokken - op elkaar. Toch zijn er een veel verschillen tussen Bee (haar echte naam is Katherine ) en Julia.

Julia en Carine Roitfeld

juliajulia

Julia houdt zich niet echt aan de 'regeltjes' van de mode. In haar puberjaren droeg ze kisten en had ze paarse lokken. Haar stijl is nu meer volwassen geworden. Helaas draagt ze vaak leer of bont.

 

Julia in bontjas

juliajulia

Bee treedt waarschijnlijk in haar moeders voetsporen. Na highschool kreeg ze een eigen modecolumn bij de Daily Telegraph. Julia houdt meer van de economische kant van mode. Ze lijkt meer op haar vader die eigenaar is van het kledingbedrijf Equipment.

 

Bee en Anna Wintour

BeeBee

Bee's kledingstijl is klassieker dan de stijl van Julia. Ze is dol op avondjurken. Haar favoriete ontwerper is Zac Posen waarmee ze al bevriend was toen hij nog onbekend was. Volgens modekenners heeft Bee oog voor nieuw ontwerptalent.

Bee again met... moeder Anna

BeeBee

Wat vind jij? Wie heeft de beste stijl? (Juliette)


Deel dit artikel
Back to top