Fashion

Kut Maandag!

Het ene weekend heb je geen moer te doen en het weekend erna zit je helemaal vol met verjaardagen, feestjes, etentjes en ga zo nog maar even door. In het afgelopen weekend zijn er weer een paar eigenaardige toestanden geweest in ons landje en voor de mensen die braaf bij Oma Hennie op de bank zaten heb ik ze op een rijtje gezet.

Pingpongen met hagelstenen:

Ik heb het afgelopen weekend echt genoten van het lekkere weer terwijl ik heerlijk door het vondelpark aan het skaten was. Eindelijk thuis gekomen (Lees: met mijn skates op de tafel, bruinbier in mijn hand, onderuit liggend op de bank, kijkend naar het nieuws) hoor ik dat er hagelstenen te grote van pingpongballen zijn gevallen in het Oosten en in het Zuiden van het land. Hoe dan?! Ik ben serieus echt blij dat ik geen witte steentjes op mijn kop heb gekregen en het is ook erg leuk om te zien dat Nederlanders blijkbaar erg creatief worden van een hagelbui, check het hieronder:


hagel
Robert Arts, Borculo


hagel


Ufo’s in Zuid:

Je geloof het of je geloof het niet, maar dit is best wel een vaag verhaal. Op zaterdagavond na 12 uur zagen een aantal bewoners van Rotterdam Zuid een aantal objecten boven de stad vliegen die elkaar aan het achtervolgen waren. De mensen die de objecten zagen vliegen beweren dat het ufo’s waren maar de politie verklaard natuurlijk dat het gewoon Thaise lampionen zijn. Wil jij meer weten lees het dan hier. Wat denken jullie?

Einde van Oranjegekte:

Ik hou echt van strategische spellen en aangezien voetbal net oorlog met een bal is, kan ik er best wel van genieten. Er is alleen een ding waar ik echt niet tegen kan en dat zijn al die oranjefans. Van moeders die het haar van hun blonde kinderen oranje verven tot dronken zingende met bierbuik gezegende mannen. Het is eigenlijk wel een beetje gemeen van mij om dit te zeggen, maar ik ben stiekem wel een beetje blij dat al die peeps hun oranjespulletjes weer een paar jaar in hun kast mogen leggen. Wie denken jullie dat er nu het EK gaat winnen?!

 

Deel dit artikel
Back to top