Fashion

Expo Viktor & Rolf een succes

Fans van Viktor & Rolf hebben vast en zeker allang een retourtje Londen geboekt. Want daar is namelijk de overzichtstentoonstelling van het Hollandse designerduo te bezoeken. En ze hebben al veel fans in showbizzland…

 

Op de expositie zijn 54 poppen te zien, helemaal gekleed in antiek Franse stijl. De ontwerpers presenteren hierop de kleding, die zij de afgelopen vijftien jaar hebben ontworpen. In Londen is de expo van Viktor & Rolf in volle gang en het trekt veel mensen uit de showbizz. Denk maar eens aan Kelly Osbourne en Mischa Barton. De dames bezochten onlangs de tentoonstelling en ze waren erg enthousiast. "Het zijn geweldige ontwerpers", aldus Mischa. "Het is geweldig om iets te zien wat iedereen kan dragen", voegde Kelly daaraan toe. "Ik kwam ze net tegen en ze wisten gewoon wie ik was.” Naast de twee celebs, was ook prinses Mabel te zien. Het duo ontworp haar bruidsjurk.

De designers zelf zijn ook erg tevreden over The House of Viktor & Rolf in de Barbican Art Gallery. “Het mooie is dat alles bij elkaar komt", aldus Rolf. "Niet alleen de kleding maar ook het idee erachter."

Viktor & Rolf

Vind je Londen toch net iets te dichtbij voor een interessante expo? Dan kun je natuurlijk ook naar Tokyo gaan…. (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top