Fashion

Den Haag ShoppingNight

Winkelen tot in de late uurtjes? Het kan! In Den Haag vindt morgen de tweede editie ShoppingNight plaats. Dat betekent van zes uur ’s avonds tot middernacht shoppen!

Den HaagDen Haag wordt vaak dé modehoofdstad van Nederland genoemd. En onterecht is dat zeker niet. Er zijn maar weinig steden met zo’n uitgebreid aanbod aan winkels. Ben je opzoek naar merk- of tweedehands kleding, feestkleding of designerkleding? Dan kun je heel goed terecht bij de grote warenhuizen en ketens in de buurt van de Grote Marktstraat, het Spui en De Passage. Maar koop je liever vintagekleding, aparte schoenen, bijzondere accessoires en sieraden? Die vind je in de kleinere winkelstraatjes.

Tijdens ShoppingNight worden er vette kortingen gegeven bij De Bijenkorf, Maison de Bonneterie en de HEMA. De Grote Marktstraat wordt omgebouwd tot een mega catwalk. De Hoogstraat is het domein van beauty en mode. Een team van kappers, visagisten en stylisten verzorgen er mini make-overs en geven persoonlijk advies.

Een van mijn favoriete winkels in Den Haag is trouwens COS (Collection of Style), de luxe lijn van H&M. Ben jij morgen ook in Den Haag te vinden? (Juliette)

Deel dit artikel
Back to top