Fashion

Designers in de dop op Cshirts.nl

Als eerste kledinglabel in Nederland bepalen leden de collectie van de webshop van het merk Cshirts, op www.cshirts.nl!

Dit kunnen ze doen door mee te doen met een van de vele ontwerpwedstrijden, ook wel contests genoemd, mee te doen. Elke contest wordt afgesloten met een stemronde waar alle leden aan mee kunnen doen. Na deze stemronde wordt de winnaar uitgeroepen en zijn ontwerp in productie genomen. De ontwerpers doen het natuurlijk niet alleen voor de eer om een shirt te ontwerpen. De winnaar krijgt een van zijn eigen shirts toegestuurd, een doek van 60x60 cm met het ontwerp en een geldprijs.

Gedurende vier weken kan er worden ingezonden waarna er een week gestemd kan worden op alle ontwerpen. Elke twee weken wordt er een nieuwe contest gestart met een ander thema. Enkele weken na de stemronde wordt het shirt verkrijgbaar in de webshop. De ontwerpen hebben weinig beperkingen, maar bijna alle inzendingen worden geaccepteerd waardoor iedereen een winnaar kan zijn. Elk shirt is van een andere ontwerper en zorgt ervoor dat de shop van Cshirts een grote diversiteit bevat met verschillende stijlen.

Alle ontwerpen van Cshirts zijn slechts beperkt leverbaar. Een ontwerp wordt slechts één keer gedrukt in een beperkte oplage, wanneer de oplage uitverkocht is wordt deze niet opnieuw gedrukt. Super exclusief dus!

Ik zou zeggen: laat het creatieve beest in je los! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top