Fashion

Stop Animal Abuse jurk

Het opvallende jurkje waarin Bridget Maasland de afgelopen maanden in de media verscheen heeft tot een storm van aanvragen geleid bij de Dutchypuppy Foundation.

Het zomerjurkje is nu dan ook in productie genomen en voor iedereen te koop! De tekst op de jurk 'Stop Animal Abuse' geeft duidelijk de boodschap van Dutchypuppy weer.

Over Dutchypuppy…

Al meer dan twee jaar zet Bridget Maasland zich met de stichting Dutchypuppy actief in om dierenleed te verminderen. Op veel plekken in de wereld, ook in Nederland, wordt er met veel dieren slecht omgegaan. Mishandeling, verwaarlozing en misbruik komen nog te veel voor. Dutchypuppy werkt er dagelijks aan deze mishandeling te stoppen. Wat begon als hulp aan (zwerf)honden, is inmiddels uitgebreid naar katten en andere dieren die Dutchypuppy's projecten onder hun hoede krijgen. Hiervoor werd Dutchypuppy onlangs zelfs uitgebreid met Dutchykitten.

Dutchypuppy zegt nee tegen alle vormen van dierenmishandeling en uit dat duidelijk met het statement op deze jurk. De draagster laat zien dat zij ook tegen deze praktijken is: Stop Animal Abuse!

De jurk is vanaf nu te koop via www.dutchypuppy.nl en www.bridgettrends.nl. Hij kost € 69.95 en is verkrijgbaar in de maten XS tm L in de kleuren wit en zwart. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top