Fashion

Trendy Samsung YP-S2

Wow, echt fashionable kun je de nieuwste MP3-speler van Samsung wel noemen. Deze is namelijk in de vorm van een ronde kiezelsteen in de meest leuke kleuren te koop…

 

Ik blijf nog altijd trouw aan mijn mooie zwarte iPod Nano die ik anderhalf jaar geleden voor mijn verjaardag heb gekregen. Extra leuk was dat ik er een tekst in kon laten graveren: lekker origineel, toch? Maar nu ik de nieuwste MP3-speler heb gezien van Samsung, moet ik eerlijk bekennen dat deze ook erg mooi is.

De Samsung YP-S2 is 17 gram en 4,2 centimeter breed en ligt heerlijk in je hand. En omdat je hem heel gemakkelijk om je nek kunt dragen, lijkt het wel een sieraad. Daar komt nog bij dat het ding een uitstekend geluid heeft en dat terwijl die zo klein is. Dat komt door de geluidverbeteringstechnologie Digital Natural Sound engine (DNSe™). Klinkt veelbelovend. Het verfijnde design met natuurlijke rondingen en gedimde LED lichteffecten maakt van de Samsung S2 een trendy lifestyle-accessoire, die absoluut niet mag ontbreken aan de nek van menig fashionista.

 

Samsung YP-S2 Samsung YP-S2

De MP3-speler is in de kleuren wit, rood, groen, paars en zwart verkrijgbaar. De Samsung YP-S2 is verkrijgbaar vanaf juni. De S2 met een geheugen van 1 GB is verkrijgbaar voor € 39 met een geheugen van 2GB kost de YP-S2 € 49. Veel goedkoper dan een I-Pod dus!

Is het iets voor jou? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top