Fashion

Meet the Streets Party!

Na een knallende Party in Off_Corso is Meet The Streets aanstaande vrijdag te vinden in het zuiden van het land. Club Rembrandt te Eindhoven zal door een net zo vette Meet the Streets Party op zijn kop worden gezet. Benieuwd wat je kunt verwachten? Check snel verder en shake that ass op 25 april in Club Rembrandt.

De Off_Corso was vorige maand helemaal packed en nu is de tijd aangebroken om grenzen te gaan verleggen. En om die reden is de Meet the Streets Party vrijdag te vinden in het altijd gezellige Brabant.

mts

mts

Music, streetstyle en fashion zijn de kernwoorden voor de Party. Geniet van de eclectic sounds van Baltimore, Hiphop, Favela Funk, UK- Garage, Electro en Dirty House. Wees jezelf, doe je ding en laat je meeslepen door de Meet the Streets vibe in een frisse club.


mts

Dj’s als Real el Canario, Mr Wix en The Flexican zullen vrijdag het dak eraf draaien, dat wordt dus flink met de voetjes van de vloer. Mocht je door al deze invloeden nog niet los kunnen gaan, zijn er dit keer ook weer de Pozerz Models aanwezig die de Party hypen en dansers die hun nieuwste moves droppen. Om even op adem te komen kan je uitpuffen in de Pozer Photo Boot, je kan hier samen met je vrienden jezelf laten vastleggen op de party, all you gotta do is: Strike a Poze!

Met de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht beloofd Meet the Streets in Eindhoven het dak eraf te knallen! Koop je ticket deze week nog in de voorverkoop & enjoy the party.

We See you there!

Deel dit artikel
Back to top