Fashion

Na 1 april

Geloof je het? Ook als het op 1 april bekend wordt gemaakt? Nee dus. Veel 1 april grappen worden over het hoofd gezien. Ook dit jaar was het weer een groot feest op 1 april. Ze hebben weer leuke grappen en grollen uitgehaald met de kijkers en luisteraars en wederom zijn er veel mensen ingeluisd. Check het in dit 1 april overzicht en zie of jij ook de lul bent geweest!

Diergaarde Blijdorp meldde dat ze dit jaar zouden overstappen op vegetarisch voedsel voor bijna alle dieren uit de Zoo, waaronder ook de leeuwen! Er is dus sprake van een serieuze overeenkomst tussen de Nederlandse Vegetariërsbond en Diergaarde Blijdorp. Uit onderzoek zou blijken dat de meeste dieren na een gewenningsperiode "prima zonder vlees kunnen" en zelfs een stuk langer leven.

Radio 1 (Vlaanderen) roept luisteraars op om insecten te verzamelen in hun tuin en ze mee te nemen naar een exlusieve kookworkshop!

Google en Virgin group kondigden een samenwerking aan onder de naam 'Project Virgle' om een permanente vestiging op de planeet Mars te bouwen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als Virgle Pioneer om ooit mee te gaan naar de basis op de planeet.

Internet verbinding via de standaard, bestaande gasleiding. De aardgasleverancier Gasema van Nederland biedt het gemak en de snelheid van deze nieuwe weg naar Internet. Natuurlijk tegen het normale tarief waarmee gas wordt verbruikt. En omdat Gasema erachter staat, weet je dat er op kunt vertrouwen!

Een Duits radiostation schokte 's ochtends zijn luisteraars met het bericht dat een EU-commissie plotseling had besloten dat de zomertijd werd afgeschaft. Het zou meteen ingaan en iedereen moest volgens de zender de klok een uur terugzetten. Bij elk tijdmelding noemden de presentatoren van Radio SAW de verkeerde tijd.

Je kunt weer geruchten lezen zonder bang te zijn in de maling genomen te worden, want 1 april is achter de rug en we kunnen de media weer serieus nemen. Heb jij iemand keihard te grazen genomen of ben jij slachtoffer geworden van deze dag laat dan een note achter en deel het met de rest van de Pozerz.

Benizia

Deel dit artikel
Back to top