Fashion

Nieuwe hippe Evian brumisateurs

De Fashion Facial Spray van watermark Evian, ook wel brumisateur genoemd, is in een nieuw jasje gestoken. Fashion illustrator Stephane Manel ontwierp namelijk drie glamourous verpakkingen!

De drie thema’s voor de flesjes zijn Paris, Shanghai en New York. Waarom? Omdat de brumisateurs gemaakt zijn voor de ‘cosmopolitan woman’ met een internationale lifestyle…

De originele verpakking

Ik gebruik de Evian spray ook al jaren – voorheen dus de ‘gewone’ variant, voordat deze hippe verpakkingen werden ontworpen. Maar veel vriendinnen vinden de spray maar onzin; ‘er zit toch alleen water in?!’. Ja, dat klopt. De miljoenen druppeltjes Evian uit de brumisateur zijn 100% natuurlijk, pH-neutraal en geven de huid een snelle extra hydratatie.

De spray werkt verkoelend na een vermoeiende dag werken, tijdens een warme treinrit, in het vliegtuig, in de sauna of tijdens het sporten. Daarnaast hydrateert –ie de huid, ook niet geheel onbelangrijk. Ook wordt de brumisateur veel gebruikt door visagisten, omdat het de make-up op het gezicht fixeert en veel verzorgingsproducten beter werken op een gehydrateerde huid.

Enniewee, terug naar deze trendy designs dus. Ontworpen door Stephane Manel, een bekende illustrator voor fashion magazines als The Face, Madame Figaro en de Franse en Japanse Elle.

De nieuwe designs

De Evian Brumi (wat een lief koosnamampje) is verkrijgbaar bij de betere drogisterij (oa. Etos) voor € 5,99. Zo kom je strkas hip en stralend de warme zomer door! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top