Fashion

Opening ELLE prêt-à-porter in Amsterdam

Afgelopen week verklapte mijn collega Juliette al een geheimpje: er zpu een nieuwe Elle prêt-à-porter winkel worden geopend in Amsterdam. Inmiddels is dat gebeurd!

Na een succesvol debuut in de Cornelis Schuytstraat, telt ELLE nu twee brandstores in Amsterdam. Het is alweer de vijfde ELLE winkel in Nederland. Om de opening extra aandacht te geven liepen 20 shoppende ELLE meiden, overladen met rode ELLE tassen, door de Leidsestraat en omgeving.

 

De ELLE brand store geeft een moderne twist aan de Franse mode heritage van ELLE magazine. Het interieur, een combinatie van tijdloos modernisme en speelse elementen, is geïnspireerd op het werk van architect Jean Michel Frank- verantwoordelijk voor de modehuizen Dior en Schiaparelli in de jaren 1930. ELLE winkels zijn ook te vinden in Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Marbella en Stockholm.

De opening...

In samenwerking met choreograaf Martin Butler, zorgde ELLE prêt-à-porter voor een opvallend straatbeeld tijdens de officiële opening van de nieuwe brandstore. Fashionistas-on-a-shopping-mission namen de straten over; een ludieke manier om het fashionnieuws te verspreiden. Terwijl ze de drukke Leidsestraat en omgeving bestormden, trokken de shoppende meiden de aandacht van voorbijgangers en mede-shoppers, met hun picture perfect ELLE looks, gewapend met talloze rode ELLE tassen aan hun armen.

De collectie

ELLE brengt een prêt-à-porter collectie met een internationale uitstraling. De look and feel die ELLE magazine uitstraalt, wordt vertaald in een inspirerende en toegankelijke collectie met een geheel eigen fashion feel, vertaald door designduo Oscar Raaijmakers en Suleyman Demir. ELLE prêt-à-porter biedt dè fashionable oplossing voor de moderne vrouw van nu: sterk, onafhankelijk, met de juiste balans tussen bohémien en carrière; ongebonden met een eigen stijl.

Ben jij al wezen kijken in de Leidsestraat? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top