Fashion

Amy zingt voor Karl

Dat Amy Winehouse de nieuwe muze van Karl Lagerfeld is, wisten we al. Het was dan ook geen grote verrassing dat ze zou gaan optreden bij de heropening van de Fendi Store in Parijs. Maar dat ze ook echt kwam opdagen dat had niemand verwacht…

De heropening van de winkel op de Avenue Montaigne was een big happening. Een kleine selectie uit de gasten: Jessica Alba, Sofia Coppola, Rihanna, Kanye West, Claudia Schiffer, Jade Jagger, Mila Jovovich, de Olsen twins en Lou Doillon. Met veel enthousiasme werd Amy door ze toegejuicht.

Een echt fashion icoon is Amy natuurlijk niet, en dat gaf ze ook eerlijk toe:“Forgive my ignorance, I don’t know anything about fashion,” Toch gaat de liefde van Karl voor Amy diep. Eerder noemde hij Amy de Brigitte Bardot van deze tijd. En bij een van zijn laatste shows liet hij de modellen met een suikerspinkapsel over de catwalk lopen.

Amy droeg tijdens haar optreden een jurkje van D&G, maar haar riem was van Fendi. Het gerucht gaat trouwens dat Amy voor het miniconcert een kleine 700.000 euro ontving. Geen vriendenprijsje dus.

Ik heb de foto’s voor je. En wat vind je ervan? (Juliette)

amy winehouseamy winehouse
Amy Winehouseamy winehouse
Deel dit artikel
Back to top