Fashion

Bündchen by Dolce & Gabbana

H&M deed het met Madonna. Penelope Cruz mocht het doen voor Mango. En nu is het de beurt aan Gisele Bündchen. Want het Braziliaanse topmodel heeft een collectie ontworpen voor modehuis Dolce & Gabbana…

Onder de naam Bundchen by Dolce & Gabbana heeft ze namelijk een fijne lijn van chique en vrouwelijke kleding én schoenen ontworpen. Het ontwerpen van footwear is la Bündchen niet vreemd: ze had namelijk al veel succes in haar eerdere samenwerking met Ipanema Shoes.

Dat Gisele door D&G gevraagd is een collectie te ontwerpen, is niet zo verwonderlijk, ze is immers al enige tijd hét gezicht van hun parfum The One en vanaf 1990 stond ze al model voor vele campagnes van het couture label.

Benieuwd naar de eerste ontwerpen van het model? Dan mag je richting de grote modesteden als Parijs, Londen, Rome, New York en Sao Paulo want daar zal de collectie in de schappen komen te hangen die aan het eind van de lente verkocht zal worden.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen stond al bekend als één van de best betaalde modellen ever. Maar met deze samenwerking mag ze nog een slordige $200 miljoen op haar bankrekening verwachten!

200 miljoen: is dat niet een beetje overdreven? (Judith)

Deel dit artikel
Back to top