Fashion

Zonnebrillen passen

Heb jij ook wel eens het probleem dat je online een superleuke zonnebril spot, maar deze toch niet koopt omdat je gewoonweg niet weet hoe deze staat? Revolutioneyes biedt uitkomst! Op deze site kun je namelijk je foto uploaden en kijken of die ene mooie bril jou als gegoten zit…

Op zich heb ik nooit problemen met brillen kopen. Ik ben namelijk de moeilijkste niet. Is een bril een beetje te groot? Who cares! De über-grote zonnebrillen, die ik hem omgedoopt tot Milaan-brillen, zijn juist hartstikke hip. Maar online zou ik ze niet zo snel kopen. Straks is die ene dure bril een ontzettend miskoop.

Revolutioneyes biedt uitkomst! Op deze site kun je namelijk een foto van jezelf uploaden en hiermee kun je leuke dingen mee doen. Scroll langs de verschillende collectie en pik de bril uit, die jou wel aanspreekt. Vervolgens zet de site deze automatisch op jouw foto. Kun je meteen checken of het iets voor je is.

Kate Moss met een Roberto Cavalli-bril Kate Moss met een Tom Ford-bril

Natuurlijk moet je Revolutioneyes wel met een knipoog zien. De afmetingen van je gezicht ten opzichte van de bril kloppen natuurlijk niet. Je kunt de afmetingen van de bril wel aanpassen, maar uiteindelijk is deze er maar in één formaat te koop. Maar je kunt wel kijken of het model bij jouw gezichtsvorm past. Altijd handig, toch?

Fashionscene heeft de check gedaan bij Kate Moss. Is het een match? Welke bril zou jij Kate aanraden? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top