Fashion

Modeprijs voor Marlies Dekkers

Marlies Dekkers doet het nog steeds erg goed in modeland. De lingerieontwerpster liet ons vorige week al genieten van een spetterende fashionshow. En nu heeft ze een belangrijke Franse modeprijs gekregen. Dekkers mag zich Creator of the Year op het gebied van lingerie noemen…

Marlies DekkersVorige week kon je het report over de modeshow van Marlies Dekkers lezen. Wat waren de setjes allemaal verleidelijk. Ik heb in ieder geval al mijn verlanglijstje klaar (het is zowat Valentijnsdag!). Geen wonder dat Marlies afgelopen weekeinde een prijs in de wacht heeft gesleept: de ontwerpster is Creator of het Year geworden door haar collectie 'Dare to Bear'. Als beloning zal ze dit jaar centraal staan bij de promotionele campagnes van Paris Capitale de la Création, de organisatie die haar de prijs heeft gegeven. Leuk!

De Franse designprijzen worden jaarlijks weggegeven aan ontwerpers met verschillende creatieve specialismen. Dekkers viel in de prijzen door haar innovatieve stijl en creatieve ontwerpen. Zo vallen de bekende strakke lijnen, de vele bandjes en de afwezigheid van kant, bloemetjes en strikjes bij de modekenners in de prijzen. Het is niet de eerste prijs die de ontwerpster heeft gekregen. Onlangs nog won ze een Cila Award, een prestigieuze Amerikaanse modeprijs. Het gaat goed met Marlies.

Marlies liet andere internationale ontwerpers als Christian Lacroix, Elle MacPherson en John Galliano ver achter zich. Wij zijn trots! Ik vind dat ze het dubbel en dwars verdiend heeft, wat jij? (Elisah)

 

Deel dit artikel
Back to top