Fashion

modefabriek lanceert ‘terminal’

Tijdens haar 24e editie, aanstaande zondag 20 en maandag 21 januari, lanceert de modefabriek een uniek concept op het buitenterrein van de RAI. Op het openbare parkeerterrein naast het Beatrixpark zal een lange, futuristisch vormgegeven terminal verrijzen, waar de crème de la crème van mode, fotografie en design versmelt…

En het is voor publiek vrij toegankelijk, dus dit betekent nog een extra event op de fashion week kalender waar iedereen gewoon bij kan zijn! Waarom je er zeker even een kijkje moet nemen!? Er zullen allerlei expo’s en live performances te bewonderen zijn én 20 spraakmakende ontwerpers zullen in deze terminal hun collecties presenteren en verkopen. Niet gek toch?

Met de lancering van de terminal onderstreept de modefabriek haar toonaangevende karakter, zonder haar roots uit het oog te verliezen. De terminal krijgt de vorm van een abstracte witte fabriekshal en zal een verbinding vormen tussen de vakbeurzen modefabriek en showroom. Het is echter allesbehalve een standaard wandelgang; de lange doorloop is een creatieve broedplaats waar de meest uiteenlopende disciplines met elkaar vermengen en alle zintuigen worden geprikkeld. Je zult een kleurrijke mix van mode, fotografie, design, food en live performances zien. Enkele namen van ontwerpers die aanwezig zullen zijn? Martine Viergever, Iefke de Roos, Hanazuki, Leyp, pa:nuu en your cup of T zullen onder andere hun designs presenteren én verkopen.

modefabriek 'terminal'

De terminal is zondag en maandag van 10 tot 18.00 geopend en de schade qua toegangsprijs is dus niks, noppes, nada… Zie je daar! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top