Fashion

Draagbare kunstwerkjes

Inmiddels weet je waarschijnlijk wel dat ik wat mijn kleding en schoenen betreft de voorkeur geef aan originele items. Natuurlijk mix’n match ik het met het nodige H&M, Zara en Mango spul maar ik ben echt een sucker voor one-of-a-kind materiaal. Of in ieder geval een beetje het unieke werk.

In dat kader kunnen ook de kunstwerkjes van Helena & Angelique worden geschaard. De nieuwe collectie laarzen, pumps, muiltjes en tassen zijn helemaal super: stylish, sexy, stoer en met een humoristische twist. De collectie is uitgebreid met een Silhouette thema, waardoor de stoute Franse sferen van weleer weer naar boven komen. Très sexy et très burlesque

Helena & Angelique: Silhouette

Daarnaast zijn er nog 2 andere thema’s. Allereerst is er een knipoog naar onze Hollandse roots, met “Delfts Blauw”. Het resultaat is een verrassend contrast tussen een klassieke print en high fashion design. Het dessin is verwerkt in laarsjes, pumps en open muiltjes, uiteraard met bijpassende tas. Verder is er ook een speels zomers Ladybug thema. Een frisse print met grasgroene blaadjes en rode lieveheersbeestjes, uitgevoerd in dezelfde items.

Helena & Angelique: Delfts Blauw

De bestaande topdesigns van Helena & Angelique zijn door aanhoudende vraag worldwide in een basiscollectie samengevoegd en iets up-to-date gemaakt. De modellen van de Spanish Rose, het Western thema en de Old School klassiekers hebben nu een subtiele plateau en een iets brutaler neusje meegekregen.

Helena & Angelique: Spanish Rose

De collecties zijn onder andere verkrijgbaar bij Antonia by Yvette, Model en Cellerich in Amsterdam en bij Zer010 in Rotterdam. De prijzen zijn vanaf 99 euro voor de tassen en vanaf 139 euro voor de schoenen.

Toch helemaal te gekke designs dit!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top