Fashion

Nieuws uit Azië!

Jonge Aziaten hebben vaak een goed gevoel voor stijl, dat was me al lang geleden opgevallen. De kleding is meestal vrolijk, een beetje punk en soms gek. Net als de schoenen van Killdoll, het nieuwste merk uit Azië…

 

We nemen steeds meer trends over uit landen als Japan en China. Ik geef toe… sommige trends zijn best extreem. Maar Killdoll schoenen zien er zó lief uit, dat het  waarschijnlijk geen enkele moeite kost om aan ze te wennen. Veel kleurige, grafische prints, Oosterse cartoonhelden, lintjes, strikjes, streepjes, bloemetjesapplicaties, appeltjesprint, zebrastrepen, pailletten en diamantenbroches. Eigenlijk een soort combi van preppy punk, fifties stijl en 80’s chic. Voor de vrouwen zijn er girly ballerina’s, sleehakken, sneakers en slippers en voor de mannen zijn er stoere gympen.

Ik ben al een beetje verliefd geworden op de opvallende schoentjes. Je outfit kan nog zo basic zijn: als je schoenen bijzonder zijn, zie je er nooit saai uit. Een wit truitje met groen rokje. Of gewoon een spijkerbroek met een simpel t-shirt. Eigenlijk passen de Killdoll schoenen overal wel bij. Maar…  combineer de schoenen niet met teveel kleurrijke kleding, want dan zie je er al snel iets té schattig uit.

Een belangrijk voordeel van de Killdoll schoenen: ze lopen erg comfortabel. Natuurlijk staan pumps vrouwelijker onder een jurkje, maar makkelijk voor een middagje park zijn ze natuurlijk niet. Dus wil je een dagje door de stad slenteren in stijl? Met de sleehakken van Killdoll moet dat wel lukken. Eén nadeel… je moet nog even wachten tot het iets warmer wordt.

De schoenen zullen te koop zijn bij filialen van Taft en Van Woensel. En… ga jij ze kopen? (Juliette)

KilldollKilldoll
killdollkilldoll
Deel dit artikel
Back to top