Fashion

Supermodeltime in Louis Vuitton SS08 campagne

Je kon het al een tijdje terug lezen: de supermodellen van het tijdperk voor Gemma, Lily, Agyness, Coco en Sasha zijn weer helemaal back in business. Marc Jacobs ondersteunt deze trend naar hartelust en trommelde een aantal supermodellen op voor de Louis Vuitton campagne.

“Ik vond het idee van ‘hot chicks’ en auto’s erg cool,” aldus de creative director van Louis Vuitton, Marc Jacobs. Nou, we kunnen dat goed terug zien in de nieuwe campagne voor SS08 van het modehuis. Kleur, auto’s en supermodellen rule… De supermodellen in kwestie zijn Stephanie Seymour en Eva Herzigova, die in februari de magazines zullen opleuken met hun campagnefoto’s. In de daarop volgende maanden komen achtereenvolgens Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Angela Lindvall en Natalia Vodianova aan bod. Elk met hun eigen snoepkleurige auto en handtas!

“Eigenlijk overtreedt het alle regels om 6 supermodellen samen in te zetten,” zegt Antoine Arnault, communicatiedirecteur van LV. “Maar als Marc het qua budget voor het zeggen had, dan had hij er zelfs 12 willen gebruiken.”

Supermodellen heersen in Louis Vuitton SS08 campagne

Had dat maar gedaan, MJ! Ik ben helemaal voor de return of the supermodels… Jij? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top