Fashion

Vintage geheimpje

Het leuke aan geheimen is toch eigenlijk stiekem het delen met anderen? Geheimpjes vertellen is helemaal A-okay, net als het aanhoren van little secrets. Ik ben een groot fan maar geef meteen toe dat ik serieuze geheimen goed kan bewaren. Echt waar!

Regelmatig praat ik hier mijn mond voorbij over nieuwe vondsten wat betreft labels, shops et cetera die ik diep van binnen het liefst voor mezelf zou houden. Waarom? Ik ben nu eenmaal zo’n typje die graag de topnotch nieuwkomers on the fashion block een beetje ‘geheim’ houdt… Want als iedereen er vanaf weet, is het meteen niet zo uniek meer toch?

Ik heb deze eigenschap inmiddels wel afgeleerd: sommige bevindingen moeten gewoon gedeeld worden! Ben je een grote vintagelover, heb je gister meteen een bod uitgebracht op het little black Fendi jurkje en ben je het inmiddels wel eens zat om op maandagochtend in de kou op de Noordermarkt te staan graaien!? Check dan de nieuwe site Vintage Secret, heerlijk vanuit je luie stoel…

Vintage Secret is opgezet door 2 fashionista’s uit Londen, die alle second-hand-shops van Parijs tot Tokio voor je af speuren naar ‘nieuwe vintage’ kleding die uniek is, nog steeds in goede staat verkeert en helemaal aansluit bij de trends van nu. De site is lekker overzichtelijk ingedeeld en bevat absolute vintage wanna-haves, van onder andere Balenciaga, Missoni, Valentino, Christian Dior en Chanel. W-O-W.

Lichtblauw jukje met zilveren kralen - Vintage SecretGouden avondjurkje tot de knie - Vintage Secret
Lange gouden avondjurk - Vintage SecretPetrolblauwe avondjurk - Vintage Secret
Lichtblauw pakje - Vintage SecretZwart/wit mantelpakje - Vintage Secrer

Ik heb alweer een paar favorietjes uitgezocht maar helaas is mijn budget tot aan 2008 on hold gezet… Heb jij ook vintage in je kast hangen? Do tell! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top