Fashion

Schrijf je in voor ELLE Style Awards 2008

Alle stylingtalenten van Nederland opletten geblazen: de inschrijving van de ELLE Stylist Award 2008 is geopend! Wil je kans maken op deze ELLE modeprijs die tijdens de AIFW in januari wordt uitgereikt? Lees dan snel verder…

Schrijf je nu in voor ELLE Style Awards 2008Op donderdag 24 januari 2008 vindt tijdens Amsterdam Fashion Week de vierde editie van de ELLE Style Awards plaats. Tijdens dit spetterende fashion event zal onder andere de ELLE Stylist Award worden uitgereikt aan Nederlands meest veelbelovende stylingtalent en jij kunt je per direct inschrijven! Je dingt dan niet alleen mee naar die award, je maakt ook kans op een eigen modereportage in ELLE.

Denk jij het nieuwe stylingtalent van Nederland te zijn, schrijf je dan vóór 3 december 2007 in. Dit doe je door een mail te sturen naar elle@hachette.nl met daarin je gegevens, je ervaring op modegebied plus beeldmateriaal van je werk tot nu toe. De finalisten die worden gekozen mogen tijdens de ELLE Style Awards 2008 een eigen show stylen. Met behulp van een aantal vaste H&M kledingstukken en je eigen inbreng krijg je deze avond de kans om voor de Nederlandse modepers te laten zien wat jij in huis hebt.

Klinkt deze kick-off van je carrière als stylist je als muziek in de oren? Schrijf je dan als een razende Roeland in én houd mij op de hoogte van je vorderingen! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top