Fashion

Heidi’s lovin’ it?

Iedereen heeft wel eens een zwak momentje toch? Bij mij komt dit momentje de laatste tijd wel minder vaak voor maar dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat mijn ex-Fashionscene wederhelft een soort addict was en mij steevast 1 keer per week probeerde mee te sleuren…

De McDonalds. Je kunt me heus nog wel overhalen om er een lekkere cheeseburger, McChicken, fried shrimps of HappyMeal op te pikken. No problemo, ik ben de moeilijkste niet. Af en toe zo’n vette hap moet toch kunnen? Zeker als je zo’n leuke Hello Kitty gadget bij je HappyMeal krijgt… Het blijft natuurlijk niet echt goed voor je omvang/gezondheid maar het is o zo makkelijk!

Zou topmodel Heidi Klum ook zo over de fastfood keten denken!? Of dacht ze toch alleen maar aan de zak met centjes die ze op kon strijken met onderstaand reclamespotje voor de Maccie D. Vast het laatste, maar wat maakt het ook uit. Heidi levert een grappig staaltje werk af en als je je afvraagt wie de roodharige schone is: Barbara, winnares van Germany’s Next Top Model.

 

Junkfood: are you lovin’ it!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top