Fashion

Thuis bij Marc Jacobs

Altijd al willen weten hoe het er bij een topontwerper als Marc Jacobs thuis uitziet!? Zou het extreem clean, strak, modern ogen? Of juist een mix van allerlei stijlen? Je hoeft niet langer na te denken: ik heb wat kiekjes van Marc’s home sweet home voor je gevonden…

Eerder deze week kon je hier al lezen dat de designer wel in is voor een real life show, waarin alle drama, hectiek en romances van de beste man aan bod zouden komen. Aangezien we daar volgens mij voorlopig nog wel op kunnen wachten zou het best grappig zijn om al een blik op de thuisbasis van Jacobs te werpen. Welke Marc Jacobs fan is daar nu niet nieuwsgierig naar?

Dankzij een fotoshoot van Philip Lorca DiCorcia voor W magazine kun je zien dat MJ er een behoorlijke kunstcollectie op na houdt. En dat terwijl de ontwerper nogal een chicken was in de kunstwereld. Hij voelde zich altijd te geïntimideerd om met kunsthandelaars of galeriehouders te praten. “Ik dacht altijd dat alleen ongelooflijk grote, extreem rijke mensen met welke kunst dan ook leefden,” aldus Jacobs, die 'slechts' aan het hoofd van Louis Vuitton stond én een eigen label had.. Sinds zijn verblijf in een rehab kliniek kan hij zijn verzamelwoede wat kunst betreft wel met een geintje af doen: “Typisch gedrag van een verslaafde…”.

Thuis bij Marc Jacobs

Thuis bij Marc Jacobs

Thuis bij Marc Jacobs

Ik zou er probleemloos kunnen wonen, jij ook!? Of ga je toch liever voor de ontwerpen van Marc Jacobs? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top