Fashion

Mango doet mannen

Goed nieuws voor alle mannen die graag voor een fijn prijsje zich in mooie kleren willen steken. Mango gaat vanaf volgend jaar ook mannenkleding verkopen! En dat vinden wij vrouwen helemaal niet erg… Lange leve de mannen die meer aandacht aan hun outfit besteden.

Voor de meeste mannen moet het vooral niet te moeilijk zijn. Geen zes blokken omlopen om bij die ene winkel uit te komen waar ze die waanzinnig mooie kleding verkopen. H&M will do, denken ze vaak. Maar na H&M en Zara is er straks nog een highstreet keten waar je samen met je lief kunt shoppen, easy piecy, zonder er veel moeite voor te doen. Spaans label Mango gaat voor het eerst in haar geschiedenis mannenkleding verkopen.

Tijdens de Mango Fashion Awards in Barcelona kondigde het label dit nieuws aan. Een aantal mannelijke modellen showden bij de uitreiking enkele items uit de Mango mannenlijn, een limited edition collectie zoals die van de zusjes Cruz en Milla Jovovich. Aangezien er geen speciale herenwinkels komen, moeten we wel een beetje duimen dat het niet ten koste van het vrouwenaanbod gaat. “De kleren zullen in een hoek van de bestaande winkels komen te hangen,” aldus een medewerkster van het Spaanse merk. Ik ben benieuwd!

Mango gaat mannenkleding verkopen

De ‘He by MNG’ lijn komt vanaf begin volgend jaar in de winkels, eens kijken of de guys er ook zo warm voor zullen lopen! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top