Fashion

Pics lancering Cavalli x H&M

Vanochtend rond half 10 stond een delegatie van Fashionscene bij de H&M op de Nieuwendijk, polshoogte te nemen bij het Roberto Cavalli circus. Er stond al een behoorlijke rij mensen, keurig opgelijnd langs een rode loper koord…

Dat was netjes aangepakt, dacht ik bij mezelf. Bij de Viktor & Rolf x H&M koorts was er voor het openen van de deuren toch een grotere chaos… Naarmate de minuten wegtikte, werd de rij langer en langer en begonnen de mensen in diezelfde rij steeds meer te dringen. De personen helemaal vooraan, die vanaf 8.00/8.30 uur geduldig stonden te wachten, werden bijna door de glazen deuren heen geduwd.

Rij lancering Cavalli x H&M

Etalage Cavalli x H&MDruk druk druk bij lancering Cavalli x H&M

Slimme (lees: sneaky) mensen hadden het goed begrepen; waarom achter in de rij staan als je ook naast die rij, vooraan bij de deuren kon aansluiten!? Terwijl ik me verwonderde over het aantal typisch Amsterdamse-bij-ons-in-de-Jordaan-vrouwen-op-leeftijd (ze waren met veel én hadden zich heel passend uitgedost in tijger/luipaardprint) gingen de deuren open. Get set, go! De horde fashion victims stormde, sjeeste, rende en vloog naar binnen, op naar de rekken met de Cavalli collectie. Het duurde welgeteld 1 minuut voordat iedereen binnen was en het duurde hooguit 5 minuten voordat alle rekken leeg waren. Jurkjes, broeken, bloesjes, jasjes, lingerie, sieraden!? Weg, weg en nog eens weg.

Chaos lancering Cavalli x H&MHanden vol met Cavalli x H&M
Cavalli x H&M: de buit is binnen!Where did all the Cavalli x H&M goods go!?

De grote ruilhandel kon beginnen en nadat het Fashionscene-team het geheel nog eens goed had overzien (“Hé, Georgina Verbaan heeft dat gouden glitterjurkje gescoord! Daar heeft ze vast niet voor in de rij hoeven staan…”) besloten we het hazenpad te kiezen. Op naar de Coffeecompany én rust! Vanavond op de webshop maar eens kijken of we iets van onze favo items kunnen bemachtigen.

Georgina Verbaan heeft 1 van de 800 gouden cocktailjurkjes...

Cavalli x H&M: alles is weg!

In de winkel niets te pakken kunnen krijgen en ben je bang dat het via de webwinkel ook niet gaat lukken!? Check, mét een goedgevulde portemonnee, Marktplaats of ebay! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top