Fashion

December dressing River Island

Het duurt nog wel even voordat we bij de feestdagen zijn aanbeland maar toch komt het in mijn leventje al veelvuldig voorbij. Welke kerstdag gaan we naar mijn/zijn ouders, wat te doen met oud&nieuw!? Gelukkig is grote broer Partyscene al volop bezig met de agenda voor de laatste dag van het jaar, met zo’n adviseur aan mijn zijde komt dat heus wel goed!

Die feestelijke decemberdagen zijn dit jaar dus weer volledig gevuld, mijn plannen om in mijn PJ’s op de bank te crashen met een stapel dvd’s kunnen de prullenbak in. Laat ik het dan ook maar meteen goed aanpakken en all the way gaan in een glitter & glam outfit waarin niemand zomaar om me heen kan. De vraag is nu natuurlijk waar ik een passend outfitje ga scoren…

De X-mas collectie van Kate Moss voor TopShop? Helaas pindakaas, nog steeds geen TopShop binnen handbereik en zelfs geen mogelijkheid om online items van de highstreet te verkrijgen (wanneer gaan ze dan in ieder geval overzees versturen!?). Plan B: Roberto Cavalli x H&M. Is not gonna happen, ik geloof niet dat ik genoeg Danoontje powerrrrr/ vechtlust in me heb om die doldwaze menigte te verslaan in de poging een mooi jurkje of wat dan ook in mijn maat te scoren. Gelukkig stond er nog een andere keten in mijn top 3, waarvoor ik niet krabbend en schoppend door de winkel hoef om shiny, party hardy kledingstukken te bemachtigen: River Island.

Gouden pailletten jurkje (à € 168,00)Zwart jurkje (prijs nog niet bekend)
Corset met pailletten (à € 75,70)Zilver satijnen bloesje (à € 50,50)
Gouden peeptoe pump (à € 75,50)Lakpump met studs (à € 92, 50)
Shiny zilveren top (prijs nog niet bekend)Kort, gouden pailletten jasje (prijs nog niet bekend)
Blauwe enveloptas (à € 33,50)Zwarte enveloptas (à € 33,50)
Zilver jurkje (prijs nog niet bekend)Blauwe pailletten top (prijs nog niet bekend)
Armband (à € 25,00)Ketting (prijs nog niet bekend)
Barok jurk (à € 117,50)Paars pailletten jurkje (à € 117,50)
Laktas (prijs nog niet bekend)Portemonnee (prijs nog niet bekend)

Glitzy bitsy all over the place; als je hier geen geschikte, volledig in de kerstsferen tops, jurkjes, schoenen plus matchende accessoires kunt vinden dan eet ik mijn hoed op… De collectie met bovenstaande items is vanaf half november in de winkel te verkrijgen.

Ga jij voor goud, zilver, pailletten of iets heel anders met de aankomende feestdagen!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top