Fashion

Trick or treat!

Gisteren was het natuurlijk Halloween en zoals altijd hijsen die gekke Amerikanen zich in de ene na de andere belachelijke outfit. De celebs hebben ook dit jaar weer erg hun best gedaan om zich op hun slechtst te kleden…

 

Eens per jaar heb je wel eens zo’n feest waarin je je voor één keer zo idioot mogelijk mag kleden. En hiervoor word je niet eens nagekeken. Nee, iedereen doet het. Denk maar eens aan carnaval: vijf dagen lang je ongegeneerd van je meest belachelijke kant laten zien. Ik snap nog steeds niet waarom het zuiden van Nederland hier helemaal mee wegloopt. Ik vind carnaval stom! Vooral omdat je, als niet-carnaval-vierende, raar wordt aangekeken als je niet als pluizige kip, koe (met rubberen uiers) of kabouter Plop bent verkleed.

In Amerika doen ze er nog een schepje bovenop met Halloween: hijs jezelf in een scary outfit, laat je kids langs de deuren gaan voor snoep (trick or treat) en verdeel de buit eerlijk onder elkaar. In Nederland kennen we natuurlijk Sint Maarten, maar ligt het aan mij of hebben we al jaren geen kids meer aan de deuren gezien? Tja, dit ‘feest’ valt natuurlijk helemaal in het niet bij de Amerikaanse versie.

In ieder geval ben ik meer gecharmeerd van Halloween. Uitgeholde pompoenen met kaarsjes, kinderen verkleedt als heks en zombie en geen verschrikkelijke liedjes aan de deur, maar een simpele trick or treat. En heel belangrijk: het duurt maar één avond en daarna kan iedereen weer verdergaan met hun eigen leventje. Kijk, zo hoort het.

Voor dit Amerikaanse feest hebben vele celebrities zich voor één keer niet gehouden aan de Hollywood-kledingvoorschriften. We zetten er een paar voor je op een rijtje. Eerlijk is eerlijk, het ziet er aardig origineel uit. Herken jij Heidi Klum?

Lauren Conrad als Popeye Jerry O'Connell als Elmo

Teri Hatcher als de kaartenkoningin uit Alice in Wonderland Carson Daley als banaan

 

Jamie Lee Curtis in een felrode outfit Paris Hilton met Larry Birkhead

Christina Aguilera en man Jordan als zombies Heidi Klum en manlief Seal zijn met stip de best geklede sterren

Gwyneth Paltrow als killer bunny Michelle Trachtenberg als Sneeuwwitje

Welke celeb vind jij het beste gekleed? (Elisah)

Beeld: People.com

Deel dit artikel
Back to top