Fashion

Supermodellen terug van weggeweest

Met puppymodellen als Coco Rocha, Chanel Iman, Irina Kulikova, Sasha Pivovarova en Jessica Stam volop in de spotlight vraag je je wel eens af wat er gebeurd is met good old Claudia Schiffer en Cindy Crawford. Nou, ze doen nog steeds mee hoor!

Cindy Crawford op cover Russische VogueDe grote modehuizen hebben een soort balletje-balletje gespeeld wat betreft het nieuwe gezicht voor hun campagnes. Waar velen dachten dat Coco Rocha het nieuwe visitekaartje van Chanel zou worden (ze opende de Chanel show, stond in het Chanel look book, dus wie anders zou het kunnen zijn!?) blijkt goudlokje Claudia Schiffer weer eens van stal te zijn gehaald. Net op tijd voor de spring 2008 campagne vervangt Claudia Freja Beha Erichsen als het officiële gezicht van het label.

Ook bij Yves Saint Laurent is er een verschuiving op komst: rumour has it dat Kate Moss het stokje overneemt van Gisele Bündchen, in de spring 2008 campagne voor YSL. Ach ja, Gisele zal zich niet meteen vervelen; de Braziliaanse is door fotograaf Annie Leibovitz gecast als Wendy voor de Disney World advertentie van Peter Pan.

En dan hebben we nog ander nineties supermodel Cindy Crawford. Crawford siert sinds tijden weer de cover van een grote modeblad: het novembernummer van de Russische Vogue. Dat ziet er verdomd goed uit Cindy, welcome back!

De supermodellen van de jaren ’90; mogen ze wat jou betreft wel met pensioen of kunnen ze de It-models van nu nog wel wat leren!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top