Fashion

Lancering Roberto Cavalli x H&M in Rome

Net voor het weekend was het zover: in Rome vond de glitter & glam launchparty plaats van de Roberto Cavalli x H&M collectie. In de Salone delle Fontane werd de typische glamrock/dierenprint collectie aan de internationale pers gepresenteerd en natuurlijk waren daar de nodige celebs voor ingevlogen…

Onder begeleiding van onder andere Sharon Stone, Halle Berry en modellen als Jessica Stam en Erin Wasson gehuld in de collectie paradeerde Roberto Cavalli over de rode loper. De designer was duidelijk in zijn nopjes met de sfeer, opkomst en natuurlijk zijn designs voor de highstreet keten. “Dit feest voor de lancering van de ‘Roberto Cavalli at H&M’ collectie is echt ongelofelijk! De sfeer is sprankelend, opwindend en vol positieve, jonge energie. Het is een magische avond, onvergetelijk,” aldus Cavalli.

Ook rode-loper-experts Sharon Stone en Halle Berry waren erg enthousiast over de samenwerking van Cavalli en H&M. “Roberto Cavalli is een van mijn persoonlijke favoriete designers. Zijn kleding is sexy en opvallend en altijd vernieuwend ten opzichte van andere designers. Ik denk dat de samenwerking met H&M geweldig is omdat nu alle vrouwen zijn ontwerpen kunnen dragen,” aldus de zwangere Halle Berry. “Ik denk dat de samenwerking met H&M een geweldig idee is. De kleding ziet er prachtig uit en de campagne is schitterend. Roberto Cavalli is een fantastische designer die weet hoe hij chic en sexy moet combineren,” voegde Sharon Stone daar nog aan toe. Nieuwsgierig naar beelden van het lanceringsfeestje!? Check dan snel hieronder het filmpje van MyFashionLife van de avond!

 

En dit keer als bonusmateriaal: de persoonlijke top 5 van mister Cavalli:

 

Hmm, ga jij voor een all over dierenprint met kerst of knal jij gehuld in goud het nieuwe jaar in!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top