Fashion

Vrijdag videodag: leedvermaak

Ja hoor, terug van even weggeweest: het wekelijkse videoclipje op de vrijdagmiddag. Het is dan misschien niet echt vers-van-de-pers-footage maar o zo grappig! Ik krijg na het kijken van onderstaande filmpjes in ieder geval die big smile niet meer van mijn gezicht…

Eigenlijk hoort het niet, lachen om iemand die zich misschien wel erg pijn heeft gedaan. Maar geef nou maar eerlijk toe: jij maakt je er ook vast wel eens schuldig aan. Eerst komt het ‘hihi, dat zag er eigenlijk best grappig uit maar zou hij/zij pijn hebben?’. Dan volgt de daadwerkelijke vraag aan het ‘slachtoffer’ of het gaat en wanneer deze bevestigend heeft geantwoord kun je die lachsalvo loslaten. Bij sommige mensen is het lastig op te maken of ze zelf ook aan het lachen zijn of dat het huilgeluiden zijn, maar daar kom je snel genoeg achter!

Bij het filmpje van de LA Fashion Week, waar Sarah Welch even een mega groot gat in de catwalk even over het hoofd ziet, kun je niet vragen of het wel met haar gaat. Je kunt alleen maar lachen… Een Shaolin monnik heeft vlak daarvoor een gat in de catwalk gemaakt nadat hij na een salto verkeerd terecht komt. Ouch! Welch heeft op fashion school geleerd dat je alleen recht vooruit mag kijken en ziet dus niet dat er een stukje catwalk ontbreekt… Oeps. Gelukkig is Heroes-acteur Jimmy Jean-Louis (de Haïtiaan) to the rescue en trekt hij het model weer omhoog.

 

Je hoeft niet ingehouden te lachen; Sarah Welch heeft niks aan haar duikeling over gehouden. Voor nog meer pijn in je kaken móet je onderstaand clipje ook even bekijken (ik heb hem al 3x gekeken en kan niet meer stoppen)… De Bambi-op-het-gladde-ijs-move ken je vast al lang maar maar met het commentaar (als je het zo kunt noemen) van deze mannen weet ik 100% zeker dat je geen pokerface kunt houden!

 

Check ook nog de catwalk valpartijen top 5 van een maandje geleden… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top