Fashion

Mode Mini-Me’s

Klein is fijn, moeten ze bij het jubileumnummer van Harper’s Bazaar hebben gedacht. Voor de 140e verjaardag heeft het blad een speciale modeproductie gemaakt met mini-designers in de hoofdrol.

Bij mini-designers moet je niet denken aan ontwerpers die niet langer zijn dan 1.50 m, designers die op kleine schaal succes hebben of voor de little ones onder ons kleding ontwerpen. Harper’s Bazaar heeft voor de fashion shoot in het novembernummer belangrijke designers in de spotlight gezet, waarbij kinderen in de huid van de ontwerpers kruipen. De kids zijn verkleed als Karl Lagerfeld, Donatella Versace, John Galliano, Alber Elbaz (Lanvin), Miuccia Prada, Olivier Theyskens en Stella McCartney en worden door model Chanel Iman vergezeld in een outfit van de betreffende ontwerper.

Deze versie van de ‘Class of 2007’ levert een aandoenlijk beeld op, waarbij de kiddo’s tot in details zijn opgedoft. Oké, Donatella kon wat meer oranje qua huidkleur, maar de bril, sieraden plus cowboylaarzen van Karl, de snor en sik van John kloppen bijvoorbeeld helemaal!

Designer Mini-Me: Olivier TheyskensDesigner Mini-Me: Donatella Versace
Designer Mini-Me: Stella McCartneyDesigner Mini-Me: Karl Lagerfeld
Designer Mini-Me: John GallianoDesigner Mini-Me: Miuccia Prada

Wat vind jij: zijn deze designer Mini-Me’s stiekem leuker dan de real life versies!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top