Fashion

Parkeerplaats voor je schoenen!?

Mij levert het altijd kopzorgen op: opbergplekken voor mijn schoenen. Dat komt waarschijnlijk ook door het feit dat het aantal paar schoenen ongeveer 2 keer het aantal vierkante meter van mijn huisje is, maar toch. Ik ben benieuwd hoe andere mensen (lees: shoe-addicts) dat doen.

ShoeParking van Felix de PassNette stapels met Ikea-dozen waarop per box een foto zit van de schoenen die zich in de betreffende doos bevinden? Uhm, niet echt haalbaar. Ten eerste ben ik niet zo georganiseerd en ten tweede: waar laat ik al mijn laarzen? Schoenenzakken die je in je kledingkast hangt!? Denk het niet, alsof ik in die kast ruimte over heb! Ik zal een lang verhaal kort maken, ik ben nog steeds op zoek naar dé manier om mijn schoenencollectie op een leuke en handige manier op te bergen. Tips anyone!?

Op het web kwam ik een erg origineel idee tegen voor het stallen van je schoenen; op een zelf aan te leggen parkeerplaats! Het is niet echt ruimtebesparend, maar als je toch die rommelkamer over hebt… Ontwerper Felix de Pass is de bedenker van de schoenenparkeerplaats en heeft er speciale stickers voor ontworpen. Maar ach, ducktape en een beetje vaste hand volstaan ook! Kun je je ook uitleven met verkeersborden a la ‘verboden voor Uggs’, ‘lelijke schoenen worden weggesleept’ en een betaalautomaat voor bezoekende schoenen…

Soms draaf ik ook een beetje door. Hoe berg jij al je schoenen op!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top