Fashion

Tijger Puma’s

Ben je niet into de dierenprint dan word je voorlopig niet blij van het modebeeld op straat/in winkels. Sjaals, topjes, lingerie, jurkjes, schoenen… You name it en het is voorzien van een kittige luipaard/tijger/panterprint.

Kleine tip: vermijd als antidierenvriend rond 8 november de plaatselijke H&M, wanneer de dierenprint all over collectie van Roberto Cavalli wordt gelanceerd. Zelf ben ik ook niet echt weg van de in your face safariprint. Zo op zijn tijd kan het wel leuk zijn maar dan het liefst net even anders of gewoon subtiel. Voormalig Fashionscene wederhelft Nana had bijvoorbeeld een knalroze vestje met lila luipaardprint; cool! Zelf heb ik zo nu en dan hoge zwarte Nike Dunks aan met tijger/panterprint details en die vallen dus ook in mijn categorie zo-kun-je-best-dierenprint-in-je-outfit-mixen.

In diezelfde categorie valt ook de nieuwe variant van de Puma Clyde’s; de Jungle Pack. Deze lage Puma met geverfd paardenhaar heeft een tijgerachtig patroon meegekregen en is er in 3 uitvoeringen: wit/beige, lavendel/beige en zwart/beige. De limited edition sneakers zijn nog niet uit, de releasedatum is 3 november (vanaf dan onder andere verkrijgbaar via Hanon Shop).

Puma Clyde Jungle Pack

Wat vind jij: kan er niet genoeg dierenprint in je outfit zitten of vind je het super ordinair/lelijk!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top