Fashion

Victoria’s Secret nieuws

Wereldwijd zal het mannelijke deel van de bevolking het al lang en breed in de agenda hebben gezet. Over een maandje, 15 november om precies te zijn, is het weer tijd voor de jaarlijkse Victoria’s Secret show. Alle likkebaardende, kwijlende en smachtende mannen verzamelen!

Victoria's Secret show 2006Voordat het zover is heeft het übersexy lingeriemerk wat nieuwtjes in de groep gegooid. Vorig jaar was yummy Justin Timberlake de reden dat ook wij vrouwen zwijmelend voor de buis zaten maar helaas pindakaas hoeven we dit keer niet op wat mannelijk schoons te rekenen. Nee, niemand minder dan de Spice Girls zullen de show van de nodige deuntjes voorzien. Kleine tegenvaller maar ik ben tegelijkertijd ook wel erg benieuwd naar de verrichtingen van Posh, Ginger, Sporty, Baby & Scary Spice…

Modellen van wie zeker is dat ze in niemendalletjes mee zullen lopen in de show? Jessica Stam, Caroline Trentini en Miranda Kerr. Model over wie het gerucht gaat dat ze ook de Victoria’s Secret catwalk zal bestijgen? Onze eigen Doutzen Kroes!

Ik ben benieuwd: zal Victoria Beckham uit jaloezie ook niet proberen in een sexy setje te kruipen en stiekem in de show mee gaan draven!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top