Fashion

Sex and the City film: nieuwe pics

Mijn broer had er al van jongs af aan een handje van. Begon hij in een nieuw boek, las hij standaard de laatste pagina als eerste. Dat trekje zit dus echt niet in de familie; ik ben wat dat betreft lang niet zo nieuwsgierig als hij. Sterker nog: ik zou er helemaal niks meer aan vinden als ik van tevoren al wist hoe het zou eindigen.

Carrie Bradshaw in haar bruidsjurk van Vivienne WestwoodOm bovenstaande reden sta ik eerlijk gezegd een beetje verbaasd van mezelf. Waar ik ex-Fashionscene wederhelft Nana altijd de mond snoerde wanneer het ging over de winnares van America’s Next Top Model of de ontknoping van Prison Break (“sssttt, moet ik nog kijken, wil ik niet weten!”) doe ik bij de aanstaande Sex and the City film precies het tegenovergestelde. In plaats van dat ik me tegen die tijd laat verrassen door de verhaallijn en smashin’ outfits, ga ik nu gewoon op zoek naar de nieuwste scoops én foto’s vanaf de set!

Hmm, begin ik me soms tot net zo’n nieuwsgierig Aagje te ontpoppen of is het gewoon work-related!? Wie het weet mag het zeggen… Vandaag heb ik in ieder geval de ‘trouwfoto’ van Carrie voor je weten te achterhalen (ja, ze gaat trouwen met Big!), wat vind je van de Vivienne Westwood bruidsjurk uit de AW collectie 07/08? Ook de bruidsmeisjes Charlotte, Samantha en Miranda mogen er zeker zijn, wie is jouw favoriet!?

Bruidsmeisjes Charlotte, Samantha & Miranda

En nu ik toch bezig ben: ik kwam ook nog een collage van Carrie’s filmoutfits op MyFashionLife tegen. Vind je het wat!? (Virginie)

Carrie in Sex and the City film

Beeld: shinystyle.tv

Deel dit artikel
Back to top