Fashion

Zwangere Milla Jovovich bekritiseerd om kledingkeuze

OMG. Soms lijkt het of bepaalde mensen echt geen hersens hebben of, indien ze die wel hebben, ze de bijbehorende gebruiksaanwijzing nooit hebben weten te ontcijferen. Halleluja. Over een zwangere Milla Jovovich gaan lopen b*tchen dat ze niet de juiste jurk heeft aangetrokken waardoor ze heeeel dik lijkt… Duh! H-O-O-G-Z-W-A-N-G-E-R heet dat.

Daily Mail heeft dit soort nutcases in loondienst, blijkt uit een van hun headlines van gisteren. "Enormous Milla shows what NOT to wear when you are pregnant", voorzien van foto’s van een 8 maanden zwangere Milla Jovovich in een satijnen empire-jurk bij de wereldpremière van haar nieuwe film Resident Evil: Extinction. De briljante journalist van dit meesterwerk vertelt dat het voormalig model een typisch voorbeeld is van wat je niet moet dragen in de laatste fase van je zwangerschap. Uhm, heb ik het lesje gemist dat je je zo slank mogelijk moet kleden/overkomen, wanneer je vlak voor de bevalling bent aanbeland!?

Zwangere Milla Jovovich met moeder op première Resident Evil: Extinction

So what, dat Milla iedere ochtend ontbijt met 3 bagels met boter, jam en pindakaas, luncht met een paar dozen donuts en weet ik veel wat bij het avondeten nuttigt! Ik moet nog maar zien wie er allemaal zo stralend & mooi uitzien wanneer ze hoogzwanger zijn.

Pff. Ik heb mijn punt gemaakt, geloof ik… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top