Fashion

Daryl van Wouw gaat winkel openen in Amsterdam

Ja, je leest het goed. En ja, je mag best een vreugdedansje doen voordat je verder leest. Rumour has it dat streetcouture ontwerper Daryl van Wouw een winkel in onze hoofdstad gaat openen.

Daryl van Wouw door RVDANieuws.nl had de vers-van-de-pers-primeur, en het zou mij niks verbazen als de designer gisteravond tijdens het lanceringsfeestje van het nieuwe tijdschrift Gala (houd de site in de gaten voor pics van de avond!) het een en ander heeft onthuld. Begrijp me niet verkeerd: dat zou ik ook hebben gedaan als ik Daryl was! Je wilt het toch van de daken schreeuwen wanneer je als ontwerper een eigen winkel krijgt!? De details (waar, wat, wanneer) moeten alleen nog ingevuld worden…

Van Wouw heeft losgelaten dat zijn eerste winkel kort na de jaarwisseling geopend moet worden, waarschijnlijk in de omgeving van de Negen Straatjes. YEAH, Fashion HQ zit dan qua locatie front row! Dankzij een investeerder die de designer dankzij zijn samenwerking met SuitSupply kent, lijkt de weg naar een eigen shop helemaal geopend.

Congrats ! Ik kan niet wachten tot het zover is… (Virginie)

foto: RVDA

Deel dit artikel
Back to top