Fashion

Gisele & Colcci

Het Braziliaanse kledingmerk Colcci (van die tropische bikini's en fleurige slippers) heeft afgelopen week in New York hun zomer 2008 collectie gelanceerd. Topmodel Gisele Bündchen, het boegbeeld van het Braziliaanse kledingmerk, was de host van deze avond.

De lancering van de nieuwe collectie vond plaats in The Bathhouse Studios, een hippe locatie in hartje New York. Gisele was niet de enige aanwezige celeb, ook zanger James Blunt en fotograaf Nigel Barker (je kent hem vast van America's Next Topmodel...) waren present.

De zomer 2008-lijn van Colcci had als thema "Push the Button!", en speelde zich af in... een lift! Door 'op het knopje te drukken' zoefde je langs verschillende verdiepingen. En elke floor had een eigen gezicht en uitstraling. Zo was de begane grond een moderne, chaotische verdieping vol graffiti-muren en casual kleding. De eerste verdieping had een lekkere hiphop-vibe en stond in het teken van felle kleuren en glimmende materialen. En tot slot: de tweede etage. Een waar casino, vol energieke details, luxe materialen en veel metaal.

Een filmpje van de Colcci zomer 2008 collectie. Gisele liep ook zelf mee!

Deel dit artikel
Back to top