Fashion

Dwaze shopmarathon met Sky Radio

We hadden al de Glamour Stilettorun en de Yes roltraprace en nu kunnen we een nieuwe ‘sport meets shopping’ aan het rijtje toevoegen: de Sky Radio shopmarathon. Klinkt 3 dagen gratis shoppen jou ook als muziek in de oren!? Lees dan vooral even verder!

Bijenkorf Amsterdam is het startpunt van de shopmarathonSky Radio komt voor de diehard shoppers met een appeltje-eitje opdracht. Enige catch? Je moet niet allergisch zijn voor de giga drukte tijdens de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf. 5 teams van 2 personen moeten namelijk tijdens die DDD 3 dagen non-stop op pad langs alle 12 vestigingen van de Bijenkorf. Bij elke vestiging moeten de teams een Shopdracht uitvoeren, op kosten van Sky Radio en de Bijenkorf. Het team dat alle opdrachten het best volbrengt wint € 2500 shoppingspree. Klinkt goed toch!?

Hoe je in aanmerking kunt komen voor de shop till you drop-marathon? Luisteraars kunnen zich vanaf 28 september aanmelden via de site van Sky Radio. Er zullen uit de aanmeldingen 5 teams van 2 worden geselecteerd die de shopopdrachten moeten gaan uitvoeren. Tijdens de marathon worden het vervoer en de overnachtingen geheeld verzorgd door het radiostation…

Voor 4,5 en 6 oktober nog geen concrete plannen!? Dan zou ik als ik jou was voor die Bijenkorf Card van € 2500 gaan! En vergeet dan niet ter voorbereiding aanstaande vrijdag aan de roltraprace mee te doen… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top