Fashion

Kleurrijke Agyness

Het is heus niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn wanneer je een van de beste modellen van het moment bent. Je moet alle grillen van de designers, stylisten en hair & make-up artists maar gelaten over je heen laten komen, want je denkt toch niet dat enige inspraak hebt!?

Zo zal Agyness Deyn echt niet al te blij zijn geweest met alle veranderingen aan haar handelsmerk-platinablonde-hairdo. Maar goed, a model has to do what a model has to do… Dus dat betekende voor Agyness tijdens de opeenvolgende fashion weeks een ware kameleon fase wat haarkleur betreft. In New York was het de punk look met verschillende tinten roze, rood, zwart en wit bij de show van Anna Sui, in Londen deed ze de Broer-Konijn-eet-me-straks-nog-op-wortel voor Giles en in Milaan mocht miss Deyn met lange zwarte lokken de catwalk betreden. Welke kleur zal Parijs straks voor het model in petto hebben!? Paars-geel-groen-laten-we-eens-helemaal-gek-doen?

Agyness Deyn: punk look voor Anna Sui SS08Agyness Deyn: wortelkleur voor Giles SS08
Agyness Deyn: zwarte lokken voor Giorgio Armani SS08Agyness Deyn: platinablond, zoals we haar kennen

Naar mijn mening staat het ravenzwarte haar totaal niet. Wat vind jij: is Agyness nog wel kick-ass Agyness zonder haar eigen coupe en kleur!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top