Fashion

Paul Bryan rocks!

De herfst staat weer voor de deur en bij deze seizoenswisseling hoort natuurlijk ook een goede haarverzorging. Gespleten punten, statisch haar, haar dat niet wil krullen… Elke fashionista wil gezond en glanzend haar. Er zijn dan twee dingen echt onmisbaar: goede voeding in combinatie met de juiste haarproducten.

Je haar heeft vocht nodig om het soepel te houden en daarom is het erg belangrijk om je vochthuishouding constant op peil te houden. Het kan niet genoeg gezegd worden maar dit bereik je door voldoende water te drinken. Minimaal 1,5 liter water per dag! Daarnaast zijn mineralen zoals ijzer, zink en koper belangrijk voor het transport van voedingsstoffen en zuurstof. Denk: groene groenten, rood vlees, vis, lever, zaden en noten. Je haar bestaat voor een groot deel uit proteïnen dus eet daarom voldoende eieren, peulvruchten, sojaproducten en yoghurt.

Goede haarproducten zijn natuurlijk wel een pre en dat is voor Paul Bryan precies de reden geweest om een fijne haircare lijn te ontwikkelen. Paul Bryan is een bekende haarstylist voor glossy bladen als Elle, Tattler en Cosmopolitan en is de vaste kapper van de Duchess of York a.k.a. Sarah Ferguson. Bryan is de trotse eigenaar van 3 eigen salons (1 in Jesmond, UK, en 2 in Dubai) en hij heeft jarenlang samengewerkt met experts op het gebied van haarstyling en verzorging, John Frieda en Nicky Clarke.

De lijn van Paul Bryan is verdeeld in Daily Favouritz en Weekly Favouritz. De producten voor dagelijks gebruik bestaan uit shampoo, conditioner en styler. De Power Protein is voor wekelijks gebruik en geeft je haar extra kracht en volume. On the side kun je ook de Ultimate Moisture gebruiken voor extra soepelheid en glans.

Paul Bryan haarverzorgingslijn

Vanaf nu hoef je voor een echte haar spa dus geen afspraak meer bij de kapper te maken. Elk haartype ( droog, vet, combinatie, krullend, kroes, fijn, normaal, permanent, gekleurd, roos) kan haar eigen boost krijgen, gewoon in je eigen badkamer. Je kunt alle behandelingen door elkaar gebruiken in de verhouding die je haar nodig heeft, op elk gegeven moment. Ook voor zwemmers, overvloedig gestyled haar, slap haar en door de zon beschadigd haar is het niet te laat!

“Keep it simple” is de slogan van haardokter Paul Bryan… En wij geven hem groot gelijk, haarverzorging moet makkelijk zijn! (Mireille)

Deel dit artikel
Back to top