Fashion

Stuur eens een kaartje

Het is misschien teveel gevraagd, in het tijdperk van het veelvuldig mailen, smsen of gewoon bellen, maar toch. Weet je hoe leuk het is om onverwachts een kaartje van iemand op je deurmat te vinden!? Dus niet met verjaardagen, Valentijnsdag of kerst. Gewoon zomaar!

Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan ook nog eens uit naar de originele kaarten, say no to geijkte Snoopy/Forever Friends of die andere seen it all Hallmark exemplaren. Die zijn leuk voor je nichtje van 5 maar niet voor jou. Nee, ga dan voor een kaartje met een scherpe tekst, bijvoorbeeld die van Edward Monkton. Mijn motto is: verstuur alleen kaartjes die je zelf ook graag zou willen krijgen én die je het liefst als tegeltje aan de muur zou hangen. Ook altijd goed (misschien niet zo origineel maar nog steeds leuk): de vertrouwde Loesje kaarten…

Vorige week belandde er in mijn mailbox een (voor mij) nieuwe speler op het kaartenfront: Sappycards. Het cynisme druipt van de Sappycards, i’m lovin’ it! Wat dacht je van een kaartje voor vriendlief, met de tekst ‘I love you.And it bothers me’ aan de buitenkant en binnenin: ‘And the fact that it bothers me bothers me also’. Of een zo-maar-kaartje: ‘If you were the last person on Earth… that would mean I’d be dead, and you’d have a stupid greeting card to remember me by’. Andere grappige boodschappen!? ‘Have I told you lately… anything interesting?’, ‘I love you… or something’ en ‘There’s something I want to tell you… but not here’.

'I love you' Sappycard'There's something...' Sappycard

De Sappycards zijn gemaakt van 100% gerecycled papier, dus je bewijst het milieu ook nog eens een dienst met je originele keuze! Verstuur jij wel eens kaartjes of ben je helemaal van de digitale post!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top