Fashion

Ben jij de Best Geklede Man van het Jaar?

Voor de tiende keer kiest mannenblad Esquire de Best Geklede Man van het Jaar. Om dit jubileum een nog feestelijker tintje te geven gooit het tijdschrift gewoon nog een verkiezing erbij. Ze zoeken dit keer ook de Best Geklede Onbekende Man van het Jaar!

Ben jij de Best Geklede Man van Nederland?Dus ook al pas je qua bekendheid niet direct in het rijtje Pim Fortuyn, Humberto Tan, Jules Deelder, Abraham Moszkowicz, Johnny de Mol, Wilfried de Jong, Michiel Huisman, Daniël Boissevain en Thijs Romer (in chronologische volgorde de Best Geklede Mannen van het Jaar), je hoeft niet langer te sippen. Als volslagen nobody in Nederland kun je toch met de prijs van Best Geklede Man aan de haal gaan. Wat je moet doen? Je kunt je op de site www.bestgekledeman.nl aanmelden (of je vriendin, vrienden, familie, collega’s doen dat voor je). Plaats je beste foto’s erop en stuur vervolgens je hele mailbestand/kennissenkring een dringende mail om op je te stemmen...

Wat je met de verkiezing kunt winnen? Naast de eeuwige roem ontvang je een geheel verzorgde weekend voor 2 personen naar Istanbul.

Check de Esquire site ook als je wilt stemmen op de Best Geklede Onbekende Man van het jaar! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top