Fashion

MTV x edc by esprit

Toen ik het persbericht in mijn postvakje vond, moest ik het even 2 keer lezen. Maar ik las het goed: MTV en edc by esprit gaan samenwerken voor de MTV Europe Music Awards 2007. Een wat onverwachte combi misschien maar de prijsvragen en bijbehorende prijzen zijn da bomb!

Voor de MTV Europe Music Awards van dit jaar in München hebben MTV en edc by esprit de handen ineen geslagen. edc is sponsor van Europa’s grootste muziekevenement en dit betekent niet alleen de allereerste reclamespot van het merk op de beeldbuis, veel interessanter: via verschillende wedstrijden kun je kaartjes voor de MTV Europe Music Awards én de ultieme vip-treatment winnen!

Hoe je een prijs in de wacht kunt slepen? Je kunt ten eerste meedoen aan de “YOU CRASH-wedstrijd”. edc by esprit is op zoek naar rocksterren voor een dag en vraagt daarom van jou een eigen videoclip samen te stellen waarin “being a star” centraal staat. En haal alles uit de kast voor je kunstwerk op video, met deze wedstrijd kun je namelijk een reis naar München met 3 vrienden, tickets voor de show in de glamour pit, een eigen kleedkamer backstage, een op maat gemaakte outfit, een persoonlijke stylist én kaartjes voor de afterparty winnen! Need i say more!?

De koek is nog niet op, via de “YOU SCREAM-wedstrijd” kun je ook nog kaartjes winnen voor de EMA’s. In de edc by esprit winkels in München, Neurenberg, Regensburg, Stuttgart en Salzburg zullen geluidsdichte “YOU SCREAM”cabines worden geplaatst waarin je kunt laten horen hoe extreem graag je naar de show van MTV wilt. Door een applausmeter wordt gemeten hoeveel decibel je kunt produceren en de winnaars van deze voorronde mogen door naar de grote finalecasting. In die finale zal door een jury worden bepaald wie tijdens de EMA’s front row mag zitten…

edc by esprit sponsort MTV Europe Music Awards 2007

Last but not least: in 15 edc winkels in Europa worden in oktober “MTV Europe Music Awards Shopping Nights” georganiseerd.Klanten ontvangen een uitnodiging voor de avond en kunnen deze terplekke inwisselen voor een code. De gelukkigen met de juiste codes krijgen een vippakket met kaartjes, reis én hotelverblijf in München.

Zoals ik al zei: de combi ligt niet zo 1-2-3 voor de hand maar de prijzen zijn o zo geweldig! Wie heeft er een goed idee voor een wannabe star filmpje!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top