Fashion

Made Her Think sieraden

Helaas heb ik de periode van grote schoonmaak/opruimsessie (lees: vooral alle overbodige spullen eruit pikken en weggooien) even tijdelijk on hold gezet. Mijn kledingkast is afgevinkt op het lijstje en er staan nu 5 vuilniszakken met spullen klaar voor een betere bestemming. Nu is het een kwestie van even op adem komen en energie verzamelen voor de volgende ronde: schoenen, sieraden en make-upspullen.

En dat zul je altijd zien. Net op het moment dat je met jezelf hebt afgesproken dat je geen nieuwe schoenen mag kopen, totdat je eindelijk je schoenencollectie een beetje hebt uitgedund, kom je hét droompaar tegen… Doe je dan eigenwijs en koop je ze gewoon? Of blijf je trouw aan de deal die je met je zelf hebt gesloten en ga je als de sodemieter alle schoenen die je nooit aandoet wegdoen!? Ik heb in ieder geval ook zo’n dilemma nu, maar dan met sieraden.

Made Her Think: Candy Perfume Girl ringenNog voordat ik heb kunnen beslissen welke kettingen, ringen, armbanden en oorbellen ik vaarwel ga zeggen ben ik een label tegengekomen waarvan ik wel het een en ander zou willen hebben. Dankzij Style Bubble kwam ik aanraking met Made Her Think, de sieradencollectie van designer Meredith Kahn. De ontwerpster volgde een fashion design opleiding aan New York’s Fashion Institute of Technology en hield zich eerst bezig met het ontwerpen van kleding. Na verloop van tijd dook ze de sieradenkant op, en niet onverdienstelijk.

Made Her Think bevat as we speak 10 verschillende deelcollecties waarbij mijn grote voorkeur uitgaat naar de Candy Perfume Girl. De mierzoete pastelkleurtjes en met de stud in de hoofdrol is dit een collectie naar mijn hart. Favoriet!? De ring staat bij mij met stip op 1, gevolgd door de bangles.

En het goede nieuws is: de sieraden zijn niet eens zo gek duur! Hmm, zal ik dan toch stiekem maar die ring in het grijs bestellen!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top